JULEBORDSESONG (mariajoosefine)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

JULEBORDSESONG


HER                                                                             HER                                                                           HER                                                                           

Det er snart julebordsesong nå og det er tid for å se på kjoler. Disse kjolene er fra bubbleroom, og de har salg på en mengde kjoler nå. Vi bruker alltid å stæsje oss ordenlig opp hos oss, kan ha noe med at vi bare er jenter på jobben. Hvertfall alltid veldig gøy!
                                                                                                              
 
    HER                                                                   HER                                                                                HER HER                                                                                   HER                                                                                      HER


De siste årene har jeg hatt på meg maxikjole, føler ikke det er så mange anledninger man kan bruke det på, så prøver å bruke det når jeg kan. I år er jeg faktisk litt usikker på hva jeg skal ha på meg... En favoritt her?

(annonse-innlegg) • 18.10.2015 kl.01:40
  utrolig nydelige og fine tips! Kjempe stilig! :D syns den øverst i midten var kjempe stilig, den minnet litt om jul syns nå jeg! :)
  18.10.2015 kl.03:15
  Så utrolig mange fine kjoler :)
  18.10.2015 kl.14:27
  Så mange veldig fine kjoler <3 mine favoritter er de med gulldetaljer på og den blå glitrende :D
  18.10.2015 kl.16:25
  miabakke: ja ikke sant :-D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  mariajoosefine

  Maria Josefine

  Instagram: mariajoosefine

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde