mariajoosefine -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Hei søtinger!

Jeg våknet for ikke så lenge siden, ligger fortsatt i sengen. Hører det regner noe voldsomt ute, så det frister ikke stå opp å gå tur med hunden akkurat. Men det er perfekt vær til å få vasket og ryddet litt inne før jeg skal på jobb, noe jeg må gjøre i dag..

I går derimot var det kjempefint vær ute, så jeg deler gårdagens antrekk med dere, elsker ripper jeans! Håper dere får en fin dag. Hva synes du?

 • 4

  Hei.

  Kan ikke beskrive hvor deilig det har vært å ha så mange dager med fint vær den siste uken, kjenner jeg får mye mer energi i kroppen når det er varmt ute, og ikke minst er det mye mer å finne på. Jeg og lillegutt har akkurat vært ute på en tur, og nå skal jeg snart begynne å gjøre meg klar til å dra på jobb. Håper alle får en herlig dag!

 • 6

 • 1

  Hei søtinger!

  Jeg var så heldig å fikk teste ut denne tannblekingen fra Pro Whitening. Jeg har hatt en lignende før men klarer ikke huske om det var akkurat denne, men var hvertfall veldig fornøyd da. Det er en veldig enkel tannbleking med strips, en oppe og en nede på tennene. De skal være en halvtime på, noe du kan gjøre på kvelden når du ser på tv eller noe annet, hehe. Pakken inneholder strips til 14 dager, så det det er ikke noe du må gjøre over lengre tid.

  Jeg har også fått en rabattkode til dere, bare trykk på HER om du vil bestille. Gleder meg til å se hvor stor forskjell det blir, skal vise dere før og etter bilde når jeg er ferdig. Har du noen erfaringer med denne tannblekingen?

  #ad #tannbleking #ProWhitening

 • 7

  Hei.

  Herregud hvor vanskelig det var å stå opp i dag, måtte nesten rulle ut av senga haha! Nå har jeg hvertfall kommet meg på jobb. Regner med det blir lite folk i dag siden det er så fint vær. I går var det faktisk 30 grader, sjukt! Anyways, det er sinnsykt godt å gå i kjole på jobb, endelig sommer her også!

  Senere i dag skal jeg å grille i dette herlige været, håper dere får en super lørdag! Hva er dine planer for dagen?

   

 • 3

  Hei.

  Har endelig kommet meg hjem fra jobb, ganske trist å være inne hele dagen når det endelig blir sommer ute, men det er meldt fint fremover så det er bra. Dro innom bikbok en tur etter jobb, jeg var klar over at de hadde salg, men ikke så mye som det var, må dra tilbake når jeg har bedre tid for det var mye fint der. Fant en maxikjole og en bh hvertfall, og det ble bare 149kr - hurra!

  Nå skal jeg ut med venninna mi å trene, må få med litt av denne fine dagen ute. Håper alle har en super dag! Hva synes du?

 • 10

  God mandag!

  Dagen har gått så utrolig fort, måtte se to ganger da jeg så at klokken var ni!! Fikk absolutt ikke sove i natt, så etter jobb i dag sloknet jeg selvfølgelig på sofaen, ikke smart. Håper jeg får sove i natt..

  Tenkte vise dere mitt favoritt deksel for tiden, dette er så fint! Jeg har bestilt et såkalt "selfiedeksel" også som forhåpentligvis kommer denne uken. Hørt mye positivt om det, har du prøvd? Håper alle har hatt en super start på uken, ha en herlig kveld!

  Hva synes du ?

 • 4

  Hei dere!

  Jeg elsker søndager når formen er på topp, har utnyttet dagen så langt med å gå en tur med lillegutten min. Dessverre har jeg full jobbuke i vente, så må snart sette kursen hjem igjen. Håper alle nyter slutten av denne uken, her er noen bilder fra dagen min så langt.

  Hva gjør du i dag?

 • 7

  Hei søtinger!

  Kom tidlig til jobb i dag så tenkte jeg kunne blogge litt før jeg startet. Det er så lenge siden jeg har hatt tidligvakt nå siden jeg har hatt ferie så trodde ikke jeg skulle komme meg opp i dag, døgnrytmen er virkelig ikke på plass enda. Altså ikke en kjempe bra morgen, i tillegg høljet det ned med regn - perfekt.

  Som dere ser ble da antrekket veldig enkelt siden jeg ikke fungerer så bra så tidlig, haha! I kveld er første lørdagen på lenge at jeg bare skal slappe av, noe jeg virkelig ser frem til! Håper alle får en herlig lørdag. Hva er dine planer i dag?

 • 6

  Hei! Jeg fikk denne pakken for en ukes tid siden, og må bare si jeg er veldig fornøyd! Jeg kjøpte fargen KOKO K og CANDY K, fargene er ikke så ulike men jeg elsker den rosafargen så de var perfekt til meg. De sitter lenge på, og elsker den matte finishen. Tenkte å vise et bilde når jeg har de på meg senere.

  Har du prøvd noen av Kylie sine matte lipstick?

 • 8

  Hei!

  I forrige uke vant jeg en konkurranse på instagram der jeg vant disse solbrillene og dekslene. Jeg digger solbrillene, men må innrømme at det er litt unormalt for meg med runde briller, når det er sagt var glassene på de så freshe at disse må jeg bare vende meg til å bruke.

  Hva synes du om slike solbriller?

 • 14

  Hei søtinger!

  Endelig ble det litt fint vær hos meg også! I dag har jeg bare solet meg og slappet av, en perfekt siste feriedag. Senere skal jeg kanskje gå til Per Karlsatinden (et høyt fjell), men må se om jeg finner krefter til det først, haha! Håper alle har en super mandag!

  Hva gjør du i dag?

 • 15

 • 5

  Hei søtinger!

  Det gikk plutselig opp for meg at vi er i juli.. Selv om jeg visste det er det litt sykt å tenke på siden jeg har zero sommerfølelse. Det er 13 grader ute og det har vært få dager med sol samtidig som det har vært varmt, trist.. Jeg skal heldigvis til syden med en venninne senere i sommer, ellers blir det mye jobbing.

  Hva skal du gjøre i sommer ?   

 • 8

 • 0

  Hei. Nå skal jeg snart gå en tur med Alvin (mydog) før jeg skal på jobb. Merker at det er noen dager siden sist jeg sto opp tidlig. Jeg er ikke akkurat noe A-menneske for å si det sånn, men det er litt godt å komme tilbake til noen rutiner, bare litt. Påska har jo bare vært i en uke da, men døgnrytmen blir fort litt på villspor. Anyways, slenger med noen bilder vi tok før vi kjørte hjem i går! Ha en fin dag alle. • 6  Hei søtinger! Jeg har vært ute sammen med tanteungen min i hele dag, nyter den siste dagen med litt påskevær og ferie! I morgen er det back to work, har vært alt for deilig med ferie, men jeg tror det blir godt å komme litt tilbake til hverdagen! Nå skal jeg snart begynne å pakke og sette kursen hjemover. Håper alle har hatt en super påske hvertfall.

  Veldig enkelt antrekk i dag foresten, men akkurat som jeg liker det haha! Har du hatt en fin påske? • 7

  Heluu! Hadde ikke tid til å ta så mange bilder akkurat nå, er på tur til hytten straks! Endelig litt ordentlig påskeferie på meg. Her er dagens antrekk hvertfall, men nå blir det vinterklær på straks, haha. T-skjorta er ny, og jeg elsker den virkelig! Ananas er virkelig tingen for meg, skal vise den bedre senere. Ønsker alle ei super fin påske!

  Processed with VSCO with hb2 preset

 • 5

  Hei søtinger! I dag var det helt utrolig fint vær, og da måtte jeg jo dra ut å ta noen bilder - elsker dager som dette! Nå skal jeg snart sette kursen hjem til byen igjen desverre, må på jobb i morgen men om været forsetter å være så fint, drar jeg absolutt tilbake til hytta til helgen! Håper alle får en super dag. Har du fint vær i påsken? • 4

  Heej! Nå har jeg akkurat kommer hjem fra hytta, dro en tur opp i går kveld og det var så utrolig fint så tenkte jeg måtte dele litt, selv om bildene ikke ble så bra.. Det var en utrolig sterk fullmåne i tilegg til nordlys, så det var bare amaziiing. Ellers har jeg gått den lengste skituren jeg noen gang har gått (tror jeg) i dag, skal legge ut bilder fra den også. Er veldig fornøyd på at jeg også fikk litt påskefeeling!!

  Hva gjør du i påsken? • 2

  God morgen! Nå sitter jeg og spiser mens jeg prøver å blogge litt, jeg er straks på tur til jobb (jei!) De fleste har påskeferie, det har da ikke jeg så mye av desverre. Jeg prøvde og teste ut iphone kameraet vs sony kameraet når det gjelder speilbilder, og der må jeg si at mitt kjære sony kamera ikke var så bra, men jeg har ikke satt meg spesielt inn i alle innstillinger osv siden det er høvelig nytt. Her er hvertfall dagens outfit, og jeg er ikke så sur som det ser ut som (smiiil). Håper alle får en herlig helg! Hva er dine planer for helgen?

 • 4 • 5


  Kan ikke huske sist jeg spiste en så god sjokoladefondant, ikke ofte jeg får den perfekt stekt! Får virkelig mye inspirasjon til å lage mat av dere jeg følger her, tommel opp. Håper alle har en super søndag videre og en herlig uke

 • 3  Hei dere, long time no see! Det er endelig søndag og jeg har fri, digg! Vi har pusset opp på jobben de siste ukene, så det har vært noen veldig travle uker, vi er endelig ferdig og åpningsfesten var utrolig gøy! Ikke minst ble det utrolig fint. Uansett, jeg er jo helt frelst på disse jakkene fra adidas, jeg har lyst på alle fargene som finnes, og til slutt tror jeg nok jeg har det, haha! Hva synes du om den i blå?

 • 3
  Hei søtinger! Det er fredag, men det blir ikke mye helg på meg dessverre. I kveld skal jeg jobbe i baren på tiesto-konsert, og i morgen tidlig skal jeg på jobb igjen - puhh. Jeg er egentlig ikke frisk enda, har vært syk i nesten en uke.. Det hjelper hvertfall ikke på at det er 16- grader ute, fy så kaldt det er! Håper iallefall dere får en super helg! Hva er dine planer for helgen? - kisses

 • 4 • 5  God morgen! Åh, det er så deilig de dagene du kan ligge å sløve i sengen så lenge du vil, finnes ikke bedre enn det! Passer bra at jeg har fri i dag siden det er -13 grader ute, fy! Uansett, jeg har veldig lyst på et nytt design nå, så lurte egentlig bare på om noen vet om noen som lager, eller en nettside/blogg der de har gratisdesign? Takk på forhånd - ha en superfin dag!

 • 9

   Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

  Hei søtinger! Har tatt en liten pause i julen siden det har skjedd ting hele tiden.. Anyways, fikk nytt kamera til jul, som jeg absolutt digger, skal vise dere det senere - det er perfekt! Nå er jeg off to work, håper alle får en herlig dag - kisses!

 • 6  Hei søtinger! Jeg kjøpte denne jumpsuiten for noen dager siden, tenkte å ha den på julebordet men vet ikke om det er for mye eller lite. Så litt rar ut føler jeg, er så vant til å ha kjole på julebord, så vi får se da. Hva synes du? mye/drøy?  • 7

 • 4  Har du sett noe så søtt? Katten til mamma har fått kattunger, den ene har bare åpnet et øye til nå som dere ser. De er så nusselige, og feite haha.. Jeg har et veldig svakt hjerte får kattunger og valper. Smelt! Var de ikke søte?

 • 7  Det er fredag! weeeih. Dette gjør meg veldig glad fordi det betyr at jeg kan slenge meg på sofan å spise godis, og ikke minst spise fredags tacoen min - Jeg elsker taco! Det eneste som er kjipt er at jeg skal jobbe i hele morgen, men det tenker vi ikke på i kveld. Her er noen bilder fra jobb i dag, det første viser da godt mitt "friday-face". Ha en herlig fredagskved, og igjen - God helg! • 6  God morgen søtinger! Nå skal jeg straks avgårde på jobb. Vi skal ha en photoshoot med sko og vesker i dag så blir sikkert gøy, er fortsatt usikker på hva jeg skal ha på meg så må få opp farta. Legger ut bilder senere! Ha en herlig dag, og god helg! • 5  Jeg trenger hjelp! Jeg har denne slettetangen og (veldig lik denne) krølltangen nå, og det er absolutt på tide med nye, spesielt slettetang. Jeg er egentlig ikke så stor fan av GHD, jeg liker at man kan stille på graderen selv, noe man sikkert kan på noen - ikke vet jeg. Men har ikke vært veldig fornøyd med akkurat denne fra GHD hvertfall. Så da lurte jeg på om dere kanskje har noen tips?


 • 6  Hei søtinger. I dag har vi gått en tur, noe jeg alltid gjør når jeg trenger litt tenkerom, funker fantastisk! Bruker ofte å gå opp til keiservarden som dere ser her, men det kan hende det blir siste turen i dag før vinteren dessverre..

  Fikk ikke tatt bilder i dag, så bildene er fra forrige gang. Jeg har fri i dag så jeg sitter egentlig bare å lurer på hva jeg skal finne på, har ikke peiling! Ha en super torsdag hvertfall! Er du glad i å gå på tur? • 7

  Hei søtinger! Har blitt litt mye jobb de siste dagene, så har ikke vært så aktiv.. Kom akkurat fra jobb nå, så nå skal jeg nyte resten av kvelden på sofan. Sleit litt med å få fine bilder i dag som dere ser.. #duckmode. Nyt kvelden! Hva har du gjort i dag?

 • 1


 • 3  Jeg er ingen stor fan av fisk, men laks er hvertfall favoritten. Dette lager jeg ofte når jeg har dårlig tid. Enkelt, sunt og godt!

  Jeg postet akkurat et bilde på instagram der det sto "my saturday was going pretty well until i realised it was sunday" og det er sant, kan egentlig ikke fatte at det er søndag allerede.. Får prøve å gjøre det beste ut av resten av dagen. Ha en herlig søndag dere!

 • 4


  HER                                                                             HER                                                                           HER                                                                           

  Det er snart julebordsesong nå og det er tid for å se på kjoler. Disse kjolene er fra bubbleroom, og de har salg på en mengde kjoler nå. Vi bruker alltid å stæsje oss ordenlig opp hos oss, kan ha noe med at vi bare er jenter på jobben. Hvertfall alltid veldig gøy!
                                                                                                                
   
      HER                                                                   HER                                                                                HER   HER                                                                                   HER                                                                                      HER


  De siste årene har jeg hatt på meg maxikjole, føler ikke det er så mange anledninger man kan bruke det på, så prøver å bruke det når jeg kan. I år er jeg faktisk litt usikker på hva jeg skal ha på meg... En favoritt her?

  (annonse-innlegg)

 • 5  God morgen søtinger! Fant denne langt inni skapet i dag, tror mamma strikket den til meg i fjor(?). De er jo så gode og varme, å kan være ganske fine også? På tide å legge sommerklærne lengre inn i skapet og ta de varme klærne ut, desverre.. Ha en herlig dag! • 9  Jeg absoultt elsker jumpsuits. Det er jo noe av det mest behagelige du kan få på deg, synes hvertfall jeg. For meg er det finest når de er i en farge, ellers kan det fort bli litt mye for min smak, men igjen kommer det jo ann på anledningen. Nå står jobb for tur, ha en fin "lillelørdag" søtinger! Hva synes du om jumpsuits?

 • 13  Hej. I dag har jeg vasket og ryddet grunnet ufyselig vær ute, det har faktisk haglet. Høstdager kan være utrolig fine, men det kan også fort bli fire årstider på en dag, hvertfall i nord. Har en liten gutt som ikke er særlig glad i regnvær, så da blir det gjerne litt "innetid".

 • 11 • 15

  Hei søtinger! I dag har jeg.... gjort absolutt ingenting, deilig! Jeg er da verdens lateste på søndager, yes. Men nå har venninna mi klart å drege meg opp av sofan for å dra på kino, vi skal se villmark 2. Jeg er jo tidenes værste person å dra på skrekkfilm med da, siden de som sitter rundt meg blir mer redd meg enn filmen. Hun er hvertfall advart. Ha en herlig søndagskveld! Har du sett denne filmen? • 5

 • 6

  God morgen søtinger! Så jeg har visst blitt valgt ut som en kandidat i brun og blid konkurranssen 2016. Vet vell egenltig at jeg ikke kommer til å gå videre, men tenkte jeg kunne dele det litt for gøy, så om dere orker kan dere stemme på meg her http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/42647/42967/. Ellers får dere ha en superfin lørdag! • 10  Hurra, det er endelig helg på oss to! Kan faktisk ikke huske sist lørdag jeg hadde fri nå. Helgen skal tilbringes på sofan forran tv'n med godis og mat. Hvor deilig hørtes ikke det ut? kanskje litt shopping om jeg kommer meg vekk fra seriene mine. Hva skal du i helgen?

 • 5  Outfit-bilde fra jobb (dritkleint bilde jep). Det er vell egentlig det meste dagen har gått i idag, jobb. Nå skal jeg fikse sammen litt taco og kose meg forran tv'n. Hva gjør dere i kveld da?

 • 5

 • 3 • 0  Hei dere! I dag har jeg sett gjennom sko og klær, og må si at det hvertfall to søppelsekker jeg ikke har bruk for lenger.. Så tenkte jeg skulle gå ordentlig gjennom det(noe som tar tid..) og gi det videre til noen som faktisk trenger det. Hva gjør du med klær du ikke har bruk for? 

 • 2

  Hva synes du om nike air max? Jeg elsker denne 2014 modellen. 

 • 3

 • 3 • 3

          

 • 7

    • 4  Jeg er en person som hater å ha korte negler, og det blir veldig dyrt å skulle legge negler så ofte her i Norge, så derfor har jeg bestilt meg dette! Jeg tror ikke det er så enkelt som det ser ut til, men har fått sett hvordan det gjøres utrolig mange ganger, spesielt fra da jeg bodde i Spania. Øvelse gjør mester!:) Har du noen erfaringer med dette?  • 1


  //fantastisk dårlig kvalitet..

 • 3 • 9 • 7 • 1 • 0

 • 2

 • 8  Hei! Nå har jeg endelig tatt juleferie, jeg er ferdig med julegavene, julevasken og jeg har dratt hjem til mamma og pappa - glede! I dag har vi feiret bursdagen til mamma, kan ikke huske sist jeg spiste så mye mat og kake, et resultat av at jeg blir liggene på sofan resten av kvelden! Jeg ønsker hvertfall alle en kjempe GOD JUL! 

 • 2

 • 3

  Hei! Nå er det veldig lenge siden sist, jeg har jobbet en del å har rett og slett ikke orket å blogge. Har ikke skjedd så mye siden sist, det eneste er at jeg har vært en tur i Spania og såklart, jeg har fått meg hund,hihi! Han er verdens søteste. Jeg har vært veldig usikker på navn, men tror det nå står imellom (prins) Alvin og Loui. Hva synes du? Noen andre forslag på navn? 

 • 5 • 2

  Hei! Det har blitt veldig lite blogging i det siste, har flyttet og jobbet en del, så har ikke hatt så mye tid til overs. Har heller ikke hatt kamera tilgjengelig, og det frister ikke å blogge med iphone bilder.. Jeg er for tiden syk, men kjenner nå at jeg er på bedringens vei, heldigvis! Har akkurat laget meg en god smoothie, når det kommer til frukt og smoothie er mango absolutt min favoritt. Hva er din ?  • mariajoosefine

  Maria Josefine

  Instagram: mariajoosefine

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde