mariajoosefine -
Hjem Add Om meg Kontakt

3
Hei søtinger! Det er fredag, men det blir ikke mye helg på meg dessverre. I kveld skal jeg jobbe i baren på tiesto-konsert, og i morgen tidlig skal jeg på jobb igjen - puhh. Jeg er egentlig ikke frisk enda, har vært syk i nesten en uke.. Det hjelper hvertfall ikke på at det er 16- grader ute, fy så kaldt det er! Håper iallefall dere får en super helg! Hva er dine planer for helgen? - kisses

 • 4 • 5  God morgen! Åh, det er så deilig de dagene du kan ligge å sløve i sengen så lenge du vil, finnes ikke bedre enn det! Passer bra at jeg har fri i dag siden det er -13 grader ute, fy! Uansett, jeg har veldig lyst på et nytt design nå, så lurte egentlig bare på om noen vet om noen som lager, eller en nettside/blogg der de har gratisdesign? Takk på forhånd - ha en superfin dag!

 • 9

   Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

  Hei søtinger! Har tatt en liten pause i julen siden det har skjedd ting hele tiden.. Anyways, fikk nytt kamera til jul, som jeg absolutt digger, skal vise dere det senere - det er perfekt! Nå er jeg off to work, håper alle får en herlig dag - kisses!

 • mariajoosefine

  Maria Josefine

  Instagram: mariajoosefine

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde