mariajoosefine -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei. Nå skal jeg snart gå en tur med Alvin (mydog) før jeg skal på jobb. Merker at det er noen dager siden sist jeg sto opp tidlig. Jeg er ikke akkurat noe A-menneske for å si det sånn, men det er litt godt å komme tilbake til noen rutiner, bare litt. Påska har jo bare vært i en uke da, men døgnrytmen blir fort litt på villspor. Anyways, slenger med noen bilder vi tok før vi kjørte hjem i går! Ha en fin dag alle. • 6  Hei søtinger! Jeg har vært ute sammen med tanteungen min i hele dag, nyter den siste dagen med litt påskevær og ferie! I morgen er det back to work, har vært alt for deilig med ferie, men jeg tror det blir godt å komme litt tilbake til hverdagen! Nå skal jeg snart begynne å pakke og sette kursen hjemover. Håper alle har hatt en super påske hvertfall.

  Veldig enkelt antrekk i dag foresten, men akkurat som jeg liker det haha! Har du hatt en fin påske? • 7

  Heluu! Hadde ikke tid til å ta så mange bilder akkurat nå, er på tur til hytten straks! Endelig litt ordentlig påskeferie på meg. Her er dagens antrekk hvertfall, men nå blir det vinterklær på straks, haha. T-skjorta er ny, og jeg elsker den virkelig! Ananas er virkelig tingen for meg, skal vise den bedre senere. Ønsker alle ei super fin påske!

  Processed with VSCO with hb2 preset

 • 5

  Hei søtinger! I dag var det helt utrolig fint vær, og da måtte jeg jo dra ut å ta noen bilder - elsker dager som dette! Nå skal jeg snart sette kursen hjem til byen igjen desverre, må på jobb i morgen men om været forsetter å være så fint, drar jeg absolutt tilbake til hytta til helgen! Håper alle får en super dag. Har du fint vær i påsken? • 4

  Heej! Nå har jeg akkurat kommer hjem fra hytta, dro en tur opp i går kveld og det var så utrolig fint så tenkte jeg måtte dele litt, selv om bildene ikke ble så bra.. Det var en utrolig sterk fullmåne i tilegg til nordlys, så det var bare amaziiing. Ellers har jeg gått den lengste skituren jeg noen gang har gått (tror jeg) i dag, skal legge ut bilder fra den også. Er veldig fornøyd på at jeg også fikk litt påskefeeling!!

  Hva gjør du i påsken? • 2

  God morgen! Nå sitter jeg og spiser mens jeg prøver å blogge litt, jeg er straks på tur til jobb (jei!) De fleste har påskeferie, det har da ikke jeg så mye av desverre. Jeg prøvde og teste ut iphone kameraet vs sony kameraet når det gjelder speilbilder, og der må jeg si at mitt kjære sony kamera ikke var så bra, men jeg har ikke satt meg spesielt inn i alle innstillinger osv siden det er høvelig nytt. Her er hvertfall dagens outfit, og jeg er ikke så sur som det ser ut som (smiiil). Håper alle får en herlig helg! Hva er dine planer for helgen?

 • 4 • mariajoosefine

  Maria Josefine

  Instagram: mariajoosefine

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde