mariajoosefine -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Hei søtinger!

Jeg våknet for ikke så lenge siden, ligger fortsatt i sengen. Hører det regner noe voldsomt ute, så det frister ikke stå opp å gå tur med hunden akkurat. Men det er perfekt vær til å få vasket og ryddet litt inne før jeg skal på jobb, noe jeg må gjøre i dag..

I går derimot var det kjempefint vær ute, så jeg deler gårdagens antrekk med dere, elsker ripper jeans! Håper dere får en fin dag. Hva synes du?

 • 4

  Hei.

  Kan ikke beskrive hvor deilig det har vært å ha så mange dager med fint vær den siste uken, kjenner jeg får mye mer energi i kroppen når det er varmt ute, og ikke minst er det mye mer å finne på. Jeg og lillegutt har akkurat vært ute på en tur, og nå skal jeg snart begynne å gjøre meg klar til å dra på jobb. Håper alle får en herlig dag!

 • 6

 • 1

  Hei søtinger!

  Jeg var så heldig å fikk teste ut denne tannblekingen fra Pro Whitening. Jeg har hatt en lignende før men klarer ikke huske om det var akkurat denne, men var hvertfall veldig fornøyd da. Det er en veldig enkel tannbleking med strips, en oppe og en nede på tennene. De skal være en halvtime på, noe du kan gjøre på kvelden når du ser på tv eller noe annet, hehe. Pakken inneholder strips til 14 dager, så det det er ikke noe du må gjøre over lengre tid.

  Jeg har også fått en rabattkode til dere, bare trykk på HER om du vil bestille. Gleder meg til å se hvor stor forskjell det blir, skal vise dere før og etter bilde når jeg er ferdig. Har du noen erfaringer med denne tannblekingen?

  #ad #tannbleking #ProWhitening

 • 7

  Hei.

  Herregud hvor vanskelig det var å stå opp i dag, måtte nesten rulle ut av senga haha! Nå har jeg hvertfall kommet meg på jobb. Regner med det blir lite folk i dag siden det er så fint vær. I går var det faktisk 30 grader, sjukt! Anyways, det er sinnsykt godt å gå i kjole på jobb, endelig sommer her også!

  Senere i dag skal jeg å grille i dette herlige været, håper dere får en super lørdag! Hva er dine planer for dagen?

   

 • 3

  Hei.

  Har endelig kommet meg hjem fra jobb, ganske trist å være inne hele dagen når det endelig blir sommer ute, men det er meldt fint fremover så det er bra. Dro innom bikbok en tur etter jobb, jeg var klar over at de hadde salg, men ikke så mye som det var, må dra tilbake når jeg har bedre tid for det var mye fint der. Fant en maxikjole og en bh hvertfall, og det ble bare 149kr - hurra!

  Nå skal jeg ut med venninna mi å trene, må få med litt av denne fine dagen ute. Håper alle har en super dag! Hva synes du?

 • 10

  God mandag!

  Dagen har gått så utrolig fort, måtte se to ganger da jeg så at klokken var ni!! Fikk absolutt ikke sove i natt, så etter jobb i dag sloknet jeg selvfølgelig på sofaen, ikke smart. Håper jeg får sove i natt..

  Tenkte vise dere mitt favoritt deksel for tiden, dette er så fint! Jeg har bestilt et såkalt "selfiedeksel" også som forhåpentligvis kommer denne uken. Hørt mye positivt om det, har du prøvd? Håper alle har hatt en super start på uken, ha en herlig kveld!

  Hva synes du ?

 • 4

  Hei dere!

  Jeg elsker søndager når formen er på topp, har utnyttet dagen så langt med å gå en tur med lillegutten min. Dessverre har jeg full jobbuke i vente, så må snart sette kursen hjem igjen. Håper alle nyter slutten av denne uken, her er noen bilder fra dagen min så langt.

  Hva gjør du i dag?

 • 7

  Hei søtinger!

  Kom tidlig til jobb i dag så tenkte jeg kunne blogge litt før jeg startet. Det er så lenge siden jeg har hatt tidligvakt nå siden jeg har hatt ferie så trodde ikke jeg skulle komme meg opp i dag, døgnrytmen er virkelig ikke på plass enda. Altså ikke en kjempe bra morgen, i tillegg høljet det ned med regn - perfekt.

  Som dere ser ble da antrekket veldig enkelt siden jeg ikke fungerer så bra så tidlig, haha! I kveld er første lørdagen på lenge at jeg bare skal slappe av, noe jeg virkelig ser frem til! Håper alle får en herlig lørdag. Hva er dine planer i dag?

 • 6

  Hei! Jeg fikk denne pakken for en ukes tid siden, og må bare si jeg er veldig fornøyd! Jeg kjøpte fargen KOKO K og CANDY K, fargene er ikke så ulike men jeg elsker den rosafargen så de var perfekt til meg. De sitter lenge på, og elsker den matte finishen. Tenkte å vise et bilde når jeg har de på meg senere.

  Har du prøvd noen av Kylie sine matte lipstick?

 • 8

  Hei!

  I forrige uke vant jeg en konkurranse på instagram der jeg vant disse solbrillene og dekslene. Jeg digger solbrillene, men må innrømme at det er litt unormalt for meg med runde briller, når det er sagt var glassene på de så freshe at disse må jeg bare vende meg til å bruke.

  Hva synes du om slike solbriller?

 • 14

  Hei søtinger!

  Endelig ble det litt fint vær hos meg også! I dag har jeg bare solet meg og slappet av, en perfekt siste feriedag. Senere skal jeg kanskje gå til Per Karlsatinden (et høyt fjell), men må se om jeg finner krefter til det først, haha! Håper alle har en super mandag!

  Hva gjør du i dag?

 • 15

 • 5

  Hei søtinger!

  Det gikk plutselig opp for meg at vi er i juli.. Selv om jeg visste det er det litt sykt å tenke på siden jeg har zero sommerfølelse. Det er 13 grader ute og det har vært få dager med sol samtidig som det har vært varmt, trist.. Jeg skal heldigvis til syden med en venninne senere i sommer, ellers blir det mye jobbing.

  Hva skal du gjøre i sommer ?   

 • 8

 • mariajoosefine

  Maria Josefine

  Instagram: mariajoosefine

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde