mariajoosefine -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

 • 4  Har du sett noe så søtt? Katten til mamma har fått kattunger, den ene har bare åpnet et øye til nå som dere ser. De er så nusselige, og feite haha.. Jeg har et veldig svakt hjerte får kattunger og valper. Smelt! Var de ikke søte?

 • 7  Det er fredag! weeeih. Dette gjør meg veldig glad fordi det betyr at jeg kan slenge meg på sofan å spise godis, og ikke minst spise fredags tacoen min - Jeg elsker taco! Det eneste som er kjipt er at jeg skal jobbe i hele morgen, men det tenker vi ikke på i kveld. Her er noen bilder fra jobb i dag, det første viser da godt mitt "friday-face". Ha en herlig fredagskved, og igjen - God helg! • 6  God morgen søtinger! Nå skal jeg straks avgårde på jobb. Vi skal ha en photoshoot med sko og vesker i dag så blir sikkert gøy, er fortsatt usikker på hva jeg skal ha på meg så må få opp farta. Legger ut bilder senere! Ha en herlig dag, og god helg! • 5  Jeg trenger hjelp! Jeg har denne slettetangen og (veldig lik denne) krølltangen nå, og det er absolutt på tide med nye, spesielt slettetang. Jeg er egentlig ikke så stor fan av GHD, jeg liker at man kan stille på graderen selv, noe man sikkert kan på noen - ikke vet jeg. Men har ikke vært veldig fornøyd med akkurat denne fra GHD hvertfall. Så da lurte jeg på om dere kanskje har noen tips?


 • 6  Hei søtinger. I dag har vi gått en tur, noe jeg alltid gjør når jeg trenger litt tenkerom, funker fantastisk! Bruker ofte å gå opp til keiservarden som dere ser her, men det kan hende det blir siste turen i dag før vinteren dessverre..

  Fikk ikke tatt bilder i dag, så bildene er fra forrige gang. Jeg har fri i dag så jeg sitter egentlig bare å lurer på hva jeg skal finne på, har ikke peiling! Ha en super torsdag hvertfall! Er du glad i å gå på tur? • 7

  Hei søtinger! Har blitt litt mye jobb de siste dagene, så har ikke vært så aktiv.. Kom akkurat fra jobb nå, så nå skal jeg nyte resten av kvelden på sofan. Sleit litt med å få fine bilder i dag som dere ser.. #duckmode. Nyt kvelden! Hva har du gjort i dag?

 • 1


 • 3  Jeg er ingen stor fan av fisk, men laks er hvertfall favoritten. Dette lager jeg ofte når jeg har dårlig tid. Enkelt, sunt og godt!

  Jeg postet akkurat et bilde på instagram der det sto "my saturday was going pretty well until i realised it was sunday" og det er sant, kan egentlig ikke fatte at det er søndag allerede.. Får prøve å gjøre det beste ut av resten av dagen. Ha en herlig søndag dere!

 • 4


  HER                                                                             HER                                                                           HER                                                                           

  Det er snart julebordsesong nå og det er tid for å se på kjoler. Disse kjolene er fra bubbleroom, og de har salg på en mengde kjoler nå. Vi bruker alltid å stæsje oss ordenlig opp hos oss, kan ha noe med at vi bare er jenter på jobben. Hvertfall alltid veldig gøy!
                                                                                                                
   
      HER                                                                   HER                                                                                HER   HER                                                                                   HER                                                                                      HER


  De siste årene har jeg hatt på meg maxikjole, føler ikke det er så mange anledninger man kan bruke det på, så prøver å bruke det når jeg kan. I år er jeg faktisk litt usikker på hva jeg skal ha på meg... En favoritt her?

  (annonse-innlegg)

 • 5  God morgen søtinger! Fant denne langt inni skapet i dag, tror mamma strikket den til meg i fjor(?). De er jo så gode og varme, å kan være ganske fine også? På tide å legge sommerklærne lengre inn i skapet og ta de varme klærne ut, desverre.. Ha en herlig dag! • 9  Jeg absoultt elsker jumpsuits. Det er jo noe av det mest behagelige du kan få på deg, synes hvertfall jeg. For meg er det finest når de er i en farge, ellers kan det fort bli litt mye for min smak, men igjen kommer det jo ann på anledningen. Nå står jobb for tur, ha en fin "lillelørdag" søtinger! Hva synes du om jumpsuits?

 • 13  Hej. I dag har jeg vasket og ryddet grunnet ufyselig vær ute, det har faktisk haglet. Høstdager kan være utrolig fine, men det kan også fort bli fire årstider på en dag, hvertfall i nord. Har en liten gutt som ikke er særlig glad i regnvær, så da blir det gjerne litt "innetid".

 • 11 • 15

  Hei søtinger! I dag har jeg.... gjort absolutt ingenting, deilig! Jeg er da verdens lateste på søndager, yes. Men nå har venninna mi klart å drege meg opp av sofan for å dra på kino, vi skal se villmark 2. Jeg er jo tidenes værste person å dra på skrekkfilm med da, siden de som sitter rundt meg blir mer redd meg enn filmen. Hun er hvertfall advart. Ha en herlig søndagskveld! Har du sett denne filmen? • 5

 • 6

  God morgen søtinger! Så jeg har visst blitt valgt ut som en kandidat i brun og blid konkurranssen 2016. Vet vell egenltig at jeg ikke kommer til å gå videre, men tenkte jeg kunne dele det litt for gøy, så om dere orker kan dere stemme på meg her http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/42647/42967/. Ellers får dere ha en superfin lørdag! • 10  Hurra, det er endelig helg på oss to! Kan faktisk ikke huske sist lørdag jeg hadde fri nå. Helgen skal tilbringes på sofan forran tv'n med godis og mat. Hvor deilig hørtes ikke det ut? kanskje litt shopping om jeg kommer meg vekk fra seriene mine. Hva skal du i helgen?

 • 5  Outfit-bilde fra jobb (dritkleint bilde jep). Det er vell egentlig det meste dagen har gått i idag, jobb. Nå skal jeg fikse sammen litt taco og kose meg forran tv'n. Hva gjør dere i kveld da?

 • 5

 • mariajoosefine

  Maria Josefine

  Instagram: mariajoosefine

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde